چهارشنبه، 24 شهريور 1400

وکالت در خرید و فروش / سوال دو

پرسش :

آیا کودک می‌تواند وکیل بگیرد و یا وکیل باشد؟

پاسخ :
اگر بچه ممیّز، وکیل باشد، کافی نیست، مگر در خواندن صیغه عقد (عقد بیع، نکاح، اجاره و...) و در مورد موکل نیز در مورد برخی امور که تصرفات[۱] او را جایز می‌دانیم، می‌تواند دیگری را وکیل‌کند.

پی نوشت:
[۱]. مثلاً بچه ده ساله شرعاً می‌تواند وصیت کند که از ثلث اموالش در کارهای خیر مصرف شود. حال، چنین فردی می‌تواند شخص دیگری را وکیل در وصیت‌کردن کند؛ یعنی وصیت‌کردن را به فرد دیگری واگذار کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)