چهارشنبه، 24 شهريور 1400

وکالت در خرید و فروش / سوال هفده

پرسش :

شخصی در هنگام سفر، برادرش را وکیل رسمی کرده است تا خانه اش را به هرکسی حتّی به خودش بفروشد، ولی بعد از بازگشت از سفر از تصمیم خود برای فروش خانه منصرف شده و انصراف خود را به‌طور شفاهی به برادرش اطلاع داده، ولی برادر او به استناد وکالت رسمی، خانه را به‌ خودش فروخته و سند آن را به نام خود ثبت کرده است؛ آیا این معامله صحیح است؟

پاسخ :
اگر ثابت شود که وکیل بعد از اطلاع از عزل خود، هرچند به‌ طور شفاهی، اقدام به فروش خانه به خودش نموده است؛ بیع، فضولی و منوط به اجازه موکّل است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)