پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام اجاره / خیارات و فسخ در اجاره: سوال یازده

پرسش :

شخصی منزل مسکونی خود را به یک خانواده اجاره می دهد ولی بعد از مدتی متوجه می شود که آنها دو خانواده هستند؛ آیا صاحب خانه حق دارد قرارداد اجاره را فسخ و هر دو خانواده را از خانه بیرون کند؟

پاسخ :
در فرض سؤال، مالک حق فسخ اجاره را ندارد، اما سکونت بیش از یک خانواده در منزل جایز نیست و مالک می تواند مانع سکونت بیش از یک خانواده در منزل شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)