پنجشنبه، 25 شهريور 1400

زیارت امامزادگان براى زن حائض

پرسش :

آیا زن حائض مى تواند به زیارت امامزادگان (علیهم السلام) برود؟

پاسخ :
زیارت امامزادگان اشکالى ندارد، ولى توقف در قسمت هایى که مسجد است جایز نیست.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.