پنجشنبه، 25 شهريور 1400

شک در محل مصرف نذر

پرسش :

شخصى نذرى کرده و مقدار نذر را مى داند، ولى در مورد محل و مکان مصرف نذر، بین یکى از این سه مکان مردد است: حرم امام حسین (علیه السلام)، حرم حضرت عباس (علیه السلام) و حرم امیرالمؤمنین على (علیه السلام)، تکلیف این شخص چیست؟

پاسخ :
اگر مبلغ نذر جزئى است، احتیاط این است که در هر یک از سه مکان، آن مقدار را مصرف کند و اگر مبلغ و مقدار قابل توجّهى است، مى تواند قرعه بزند و مطابق آن عمل کند.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.