پنجشنبه، 25 شهريور 1400

بیمه زائران اربعین

پرسش :

با توجه به وجود مخاطرات و تهدیدات پیش روى زائران حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) در مراسم اربعین حسینى و با عنایت به اشتیاق وافر دوستداران آن حضرت به شرکت در این گردهمایى عظیم، خواهشمند است نظر معظم له را در خصوص بیمه زوّار اربعین بیان فرمایید.

پاسخ :
اگر بیمه عادلانه باشد کار خوبى است، ولى بیمه عادلانه این است که حوادثى که تخمین زده مى شود، بیش از مجموع مبلغى که مى گیرند هزینه نداشته باشد، ولى معروف است که آنچه مى گیرند، بیشتر است؛ سزاوار است مسئولان به مردم شفاف و صادقانه پاسخ گویند.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.