پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام مداحی / غلـو و مبالغه: سوال دو

پرسش :

آیا گفتن عباراتی مثل «من علی اللّهی ام» یا «خدای من علی، خدای من حسین» یا «زینب اللّهی ام» در مداحی و روضه خوانی جایز است؟

پاسخ :
از هر کلام و کاری که موجب وهن مذهب می شود، باید اجتناب شود و اشعاری خوانده شود که حاوی مطالب صحیح در مقام بلند اهل بیت علیهم السلام و یا مصائب ایشان و نیز زنده کننده اهداف آنها باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)