چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا ورزش هاى سنگين مانند «بوكس» در دين اسلام حرام است يا نه؟ و آیا جایز است كسانى ورزش را حرفه خود قرار دهند و براى اين كار استخدام شوند؟

پاسخ :
1_ اصولا هرگونه ورزش و فعّاليّت جسمى كه براى سلامت تن مفيد و سودمند است و موجب خطرى نيست در صورتى كه با اعمال خلافى توأم نباشد جايز است.و نظر به این که هر نوع عمل خطرناكى كه خطر آن متوجّه خود شخص يا ديگرى باشد، از نظر اسلام ممنوع است و ورزش بوكس هم خالى از خطر نيست; بنابر اين از اين گونه ورزش ها بايد خوددارى كرد و چنان كه مى دانيم اين ورزش تا كنون قربانى هاى بسيارى داده است و عدّه زيادى جان خود و یا سلامتی جسم خویش را در این راه از دست داده اند.
2_ در ورزش هاى سودمند - اگر از آن فايده اى عايد اجتماع شود - استخدام براى آن اشكال ندارد.