چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

هدف خلقت چيست؟ چرا خدا انسانها را چنين حقير آفريده و آن‌ها در آزار دائم ‏مى‌باشند. هدف از اين برنامه چيست؟

پاسخ :
هدف از آفرينش شناخت و عبادت خداوند است و خداوند انسان‌ها را حقير نساخته بلكه او را ‏بزرگترين موجود خلقت قرار داده است البته طبيعت انسان به تعبير قرآن ضعيف آفريده شده است اما فطرت او ‏شريف‌ترين جوهر، قرار داده است.‏