چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در مورد مادر امام سجّاد (ع) شهربانو دختر يزدگرد سوم توضيح دهيد. از فتح ايران تا شهادت امام حسين (ع) زمان زيادى مى‌گذرد ولى عمر امام سجّاد (ع) در آن روز حدود سى‌سال بود. حال آنكه از ازدواج امام حسين (ع) ‏با شهربانو حداقل چهل‌سال مى‌گذرد.‏

پاسخ :
اصل قضيه شهربانو به اين كيفيت كه در افواه مشهور است از نظر تاريخى مسلّم نيست.‏