چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا شأن نزول بعضى از آيات مخصوص اهل‌بيت (عليهم‌السّلام) مى‌باشد؟

پاسخ :
شأن نزول بعضى از آيات قرآن كريم مخصوص جريان اهل‌بيت عصمت (عليهم‌السّلام) مى‌باشد مانند آيهٔ ‏مباهله، آيهٔ تطهير، آيات سورهٔ هل اتى، و سورهٔ حشر ...‏
شأن نزول بعضى از آيات قرآن كريم مخصوص اميرالمؤمنين على‌بن ابيطالب (عليه‌السّلام) مى‌باشد، مانند ‏آيهٔ «يا أيّها الرّسول بلّغ ...» (1)، و آيهٔ «أليوم أكملت لكم دينكم ...»(2)، و آيهٔ «إنّما وليّكم الله و ‏رسوله»(3).

‏(1) سورهٔ مائده، آيهٔ 67.‏
‏(2) سورهٔ مائده، آيهٔ 3.‏
‏(3) سورهٔ مائده، آيهٔ 55.

آیةالله جوادى آملى 3 / 2 / 1374‏