چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيابراي كودكان در رابطه با آشنايي با احكام نماز، حجاب، بر روي سي دي يا كتاب و نوار كه در آن از قصه هاي قرآني و مذهبي استفاده شده باشد وجود دارد؟

پاسخ :
در مورد آموزش نماز و...، كتاب ها و سي دي هاي متنوّعي موجود است كه به برخي از آنها اشاره مي كنيم.سي دي ها
رديف / نام برنامه / موضوع / تعداد سي دي / قيمت
1. آموزش نماز براي كودكان / آموزش نماز به همراه تصاوير انيميشين و چند داستان آموزنده دربارة نماز و توضيح احكام نماز و.... / 1 / 50000 ريال
2. آواي ملكوت / آموزش روخواني قرآن كريم به همراه سرگرمي، بازي و مسابقه، ويژه كودكان و... / 1 / 50000 ريال
3. بازي نور/ بازي رايانه اي كودكان در خصوص مبارزه يك نوجوان با شيطان در شش مرحله / 1 / 35000 ريال
4. حرفها و علامتها(1) / روشي نو در آموزش قرائت قرآن كريم براي كودكان و نوجوانان، تهيه شده در گروه كودك و نوجوان شبكه اول سيما (مرحله اول) / 1 / 36000 ريال
5. حرفها و علامتها(2) / روشي نو در آموزش قرائت قرآن كريم براي كودكان و نوجوانان، تهيه شده در گروه كودك و نوجوان شبكه اول سيما (مرحله دوم) / 1 / 36000 ريال
6. صبا / شامل آموزش روخواني و روان خواني قرآن، دو دورة كامل ترتيل قرآن كريم دانستني هاي گوناگون قرآن، امكان حفظ سوره هاي كوچك قرآن به همراه قصه و سرگرمي و فيلم و آداب تلاوت قرآن / 1 / 80000 ريال
7. گلهاي بهشت / نرم افزار آموزش و سرگرمي ويژة كودكان (آموزش نماز، وضو، قرآن، نقاشي، الفباي فارسي. رياضي، انگليسي، بازيهاي گوناگون و... / 1 / 65000 ريال
8. نبأ / چهل ساعت قرائت مجلسي قرآن، ترتيل كامل با صداي منشاوي، هفت ترجمة فارسي و يك ترجمة انگليسي، آموزش تجويد، زندگي نامة قاريان وسرگرميهاي متنوع قرآني / 1/ 80000 ريال
9. نرگس (نسخه 2) / ارتقاي سطح آشنايي افراد دربارة وجود مقدس امام عصر(عج) از طريق انجام مسابقه به دو صورت فردي و گروهي / 1 / 50000 ريال
10. سرزمين علامتها / آموزش قرآن براي كودكان با روشي جذّاب / 3 / اين سي دي در مراكز فرهنگي و محلهاي فروش سي دي هاي مذهبي موجود است.
براي تهيّة سي دي هاي مورد نظر مي توانيد با شماره تلفن 7742166-0251 بانك اطلاعات دفتر تبليغات اسلامي حوزة علميه قم تماس بگيريد.
كتابها
كودكان
1. پاداش زهرا، سيدنورالدين خرمشاهي.
2. پرواز، سيد جواد هاشمي.
3. تنهايي آفرينش، نصرالله دارنده
4. جشن شكوفه ها، مازيار تهراني.
5. دوست من نماز، صادقي نشاط، كاشي زاده.
6. زنگ نماز، سيداحمد زرهاني.
7. سحرخوان، محمد خسروي راد.
8. مرغ سحر، اَحد ده بزرگي، محمدعلي كشاور.
9. ملكة جنگل، سيداحمد زرهاني.
10. من نماز را دوست دارم، عزت الله صالحي.
11. نشانه هاي نور، محمدعلي كشاورز.
12. يك صبح پرماجرا، سيدجواد هاشمي.
نوجوانان:
1. آشنايي با نماز (نوجوانان)، محسن قرائتي.
2. آموزش نماز (نوجوان)، محمدحسين فلاح زاده.
3. احكام ويژة ابتدائي، ستاد اقامة نماز مدارس يزد.
4. بهترين پناهگاه، رحيم كارگر محمدياري.
5. پيشاني سوخته، ستاد اقامة نماز.
6. حيّ عَلَي الصّلاة، سلمان غفاري.
7. داستان نماز عارفان، سيدمهدي شمس الدين.
8. شگفتي ديگر، مرتضي مشتاقي.
9. داستانهاي نماز، مرتضي عطايي.
10. كوتاه و خواندني از نماز، نادر فضلي.
11. لبخند شيرين پيامبر، محمد ناصري.
12. من نماز مي خوانم زيرا...، محمود رضايي زاده.
13. نماز آهنگ بيداري، محسن رباني.
( اندیشه قم )