چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا کسی که وظیفه اش به جای غسل بوده می تواند دست به قرآن بزند و یا به مسجد برود؟

پاسخ :
امام و نوری: اگر به جهت ضرر داشتن آب و ماننند آن تیمم کرده – در صورتی که تیمم و عذرش باقی است- می تواند کارهای یاد شده را انجام دهد. اما اگر به جهت تنگی وقت، به جای غسل تیمم کرده است بنابر احتیاط واجب نمی تواند
بهجت، تبریزی، سیستانی، خامنه ای، صافی، فاضل و وحید: اگر به جهت ضرر داشتن آب و مانند آن تیمم کرده – در صورتی که تیمم و عذرش باقی است- می تواند کارهای یاد شده را انجام دهد. اما اگر به جهت تنگی وقت، به جای غسل تیمم کرده است نمی تواند
مکارم: اگر تیمم و عذرش باقی است، می تواند کارهای یاد شده را انجام دهد