چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر دوبار سر به مهر بخورد، وظیفه چست؟

پاسخ :
همه ی مراجع(به جز وحید): اگر مرتبه دوم بی اختیار باشد روی هم یک سجده محسوب می شود.
وحید: اگر نتواند سر را نگه دارد و بی اختیار دوباره به جای سجده برسد، بنابر احتیاط واجب روی هم یک سجده محسوب نمی شود(اگر چه یک سجده آورده شده است) پس اگر ذکر نگفته باشد، بنابر احتیاط واجب به قصد آنچه به او امر دارد – اعم از واجب و مستحب- ذکر بگوید.