چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

کسی که نماز و روزه قضا بر گردن دارد آیا می تواند نماز و روزه مستحبی به جا آورد؟

پاسخ :
همه ی مراجع: می تواند نماز مستحبی بخواند؛ ولی نمی تواند روزه مستحبی بگرید.
* پرسش 133- آیا برای خواندن نماز قضا، می توانیم به جماعت اقتدا کنیم؟
همه ی مراجع: بلی، اقتدا به جماعت در نماز قضا، اشکال ندارد و لازم نیست هر دو یک نماز بخوانند بلکه قضای نماز صبح را می توان به نماز ظهر یا عصر امام جماعت اقتدا کرد.