چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا رقص زن و مرد اشکال دارد؟

پاسخ :
امام و خامنه ای: رقص اگر باعث تحریک شهوت، ارتکاب گناه و یا ترتب مفسد شود و یا زن در بین مردان نامحرم برقصد، حرام است.
تبریزی: رقص زن برای شوهر و رقص زن برای زنان، در مجالس عروسی و مانند آن، در صورتی که در معرض نگاه مرد (حتی پسر ممیز) نبوده و مشتمل بر حرام دیرگی مثل موسیقی و مانند آن نباشد- اشکال ندارد. رقص در غیر این دو مورد، از مصادیق لهو بوده و سزاوار است که مؤمن، از لهو اجتناب کند.
سیستانی و وحید: تنها رقص زن برای شوهر و بر عکس آن، جایز است.
صافی، فاضل و مکارم: تنها رقص زن برای شوهر جایز است.
بهجت: به طور کلی رقص اشکال دارد.