چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر مردی با زنی که در عده است از روی جهل به مسأله، عقد دائم یا موقت بخواند؛ آیا این زن بر او حرام ابدی می شود؟

پاسخ :
همه ی مراجع: اگر هر دو نمی دانستند که ازدواج با زن عده دار حرام است؛ چنان چه مرد (در زمان عده) با او نزدیکی کرده باشد، آن زن بر او حرام ابدی می شود. اما اگر نزدیکی نکرده باشد، تنها عقد باطل است و می توانند پس از پایان عده، با یکدیگر ازدواج کنند.