چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر زن بعد از نزدیکی با همسرش، مهرش را از شوهر بطلبد؛ ولی او قادر به پرداخت آن نباشد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
همه ی مراجع: اگر شوهر به جز خانه و اثاث آن و چیزهای دیگری که به آنها نیاز دارد و یا در شأن او است، چیز دیگری نداشته باشد، زن نمی تواند مهر خود را از او مطالبه کند؛ بلکه باید صبر کند تا او بتواند بدهی خود را بپردازد.