چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پوشیدن لباس زنانه برای مردان و بالعکس چه حکمی دارد؟

پاسخ :
امام و بهجت: بنابر احتیاط واجب، پوشیدن لباس مختص به جنس مخالف، جایز نیست.
سیستانی: بنابر احتیاط واجب، پوشیدن لباس مختص به جمس مخالف، اگر او را به آن صورت در آورد، جایز نیست.
تبریزی، خامنه ای، صافی، فاضل و وحید: بنابر احتیاط واجب پوشیدن لباس مختص به جنس مخالف، در صورتی که آن را زی و پوشش خود قرار دهد، جایز نیست.
مکارم: پوشیدن لباس جنس مخالف، اگر مفسده ی خاصی بر آن مترتب نشود، اشکال ندارد.
نوری: بنابر احتیاط واجب، پوشیدن لباس مختص به جنس مخالف، جایز نیست؛ مگر آن که انگیزه عقلایی و مصلحت مهم تری در بین باشد.