چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

به نظر شما تعدد زوجات سبب بى احترامى به زن و تضيع حقوق و شئون او نيست؟

پاسخ :
هيچ نظام دينى و فكرى مانند اسلام به زن و حقوق و شئون او اهميت نداده است. تجويز تعدد زوجات نيز به دليل مصالح و فوايدى است كه اين حكم براى جامعه زن دارد. به علاوه حكم تعدد زوجات، حكمى واجب بر هر مرد نيست، بلكه حكمى جوازى است. آنان هم مشروط به شرايط و قيودى كه در قرآن و روايات بيان شده است و باتوجه اين شروط و قيود نه تنها به حرمت زن لطمه اى وارد نمى شود و حقوق او ضايع نمى گردد بلكه، احترام و شان زن حفظ و افزايش يافته، جامعه از ابتلا به فساد وفحشا حفظ مى شود.
تفسير الميزان ج 4 ص 184، طباطبائى- سيد محمد حسين