چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چند نمونه‌ از روايات اهل سنت درباره اثبات وجود حضرت مهدى (عج) را ذكر كنيد.

پاسخ :
در ذیل چند نمونه‌ از روایات اهل سنت درباره اثبات وجود امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) را ذکر می‌کنیم:

رسول اللّه (صلى الله علیه و آله) فرمودند:
«اگر یک روز از عمر جهان بیشتر نماند باشد خداى متعال آن روز را چنان طولانى خواهد کرد تا مردى از اهل‌بیت من و هم‌نام من به حکومت برسد و زمین را پر از عدل و داد کند، چنانچه پر از ظلم و جور شده است.» (1)

از ام سلمه نقل کرده‌اند که رسول اللّه (صلى الله علیه و آله) فرمودند:
«مهدى از عترت من واز فرزندان فاطمه است.» (2)

از ابن عباس نقل کرده‌اند که رسول اللّه (صلى الله علیه و آله) فرمودند:
«همانا على امام امت بعد ازمن است و از فرزندان او قائم منتظر مى‌باشد و هنگامى که ظهور کند زمین را پر ازعدل و داد مى سازد، چنان که پر از ظلم و جور شده است.»(3)

پی‌‏نوشت‌ها‏:
1. صحیح ترمذى، ج 2، ص 46 ؛ صحیح ابى داود، ج 2، ص 207 ؛ مسند احمد بن حنبل، ج 1، ص 378 ؛ ینابیع الموده، ص 49، ص 280، ص 440 و ص 186
2. اسعاف الراغبین، ص 134
3. ینابیع الموده، ص 494

منبع: آموزش عقاید، علامه محمد تقى مصباح یزدى