چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از چه مکانی ظهور می کنند ؟

پاسخ :
بنابر روایات حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از مکه و مسجد الحرام ظهور می کند. در حدیثی از امام باقر(علیه السلام) نقل شده است: به درستی که قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در میان گروهی به عدد اهل بدر (313) از گردنه ذی طوی(کوهی کنار مکه) پایین می آید تا آنکه پشت خود را به حجر الاسود تکیه می دهد و پرچم پیروزی را به اهتزاز در می آورد.
همه مسلمین (چه عامه و چه خاصه) اتفاق دارند محل ظهور مکه و مسجد الحرام است.