چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

روز جمعه چه ويژگيهايي دارد که زمان ظهور امام زمان قرار گرفته است؟

پاسخ :
در روايات، براي آن كه چرا روز جمعه روز ظهور است دليل خاصي مطرح نشده است. اما روز جمعه به علت ويژگي‌هايي كه دارد مي‌تواند به عنوان روز ظهور انتخاب شود:
ـ روز جمعه بهترين روز ايام هفته بوده و روز عيد مسلمين است؛
ـ روز جمعه روز رحمت است زيرا عذاب الهي از اهل عذاب(در عالم برزخ) برداشته مي‌شود.
ـ روز جمعه روزي است كه محبان امام زمان(علیه السلام) با خواندن دعاي ندبه آمادگي بيشتري براي امر ظهور دارند.