چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چگونه نسبت به وجود امام زمان (عج) يقين کرده و حضور وی را درک کنيم؟

پاسخ :
يقين، موضوع بسيار گران‌قدری است كه در پيشرفت معنوی انسان بسيار تأثيرگذار است. از اين رو، بر هر فرد لازم است همواره در مسير ازدياد و تعميق يقين خود گام بردارد.
براي فزونی يقين نسبت به وجود مقدس امام عصر (عج) توجه به چند نكته راه‌گشا است:

الف. مطالعه و تدبر و تفكر در مورد مطالبی كه در متون دينی در زمينه آن حضرت وارد شده است؛
ب. توجه به خدا و استعانت از ذات مقدس او؛
ج. پرداختن به عمل صالح و كردار نيک؛ خداوند نجات انسان را در ايمان و عمل صالح می‌داند؛ زيرا اين دو در يكديگر تأثيرگذارند و عمل صالح قابليت براي پيشرفت معنوی و بهره بردن از معارف و حقايق را در انسان ايجاد می‌كند.