چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

یاران امام زمان علیه السلام چه کسانی هستند؟

پاسخ :
بنابر آنچه از روايات استفاده مي‌شود، ياران حضرت مهدی (عج) را سه گروه تشكيل مي‌دهند:
1. 313 نفر ياران خاص كه در ابتداي ظهور خدمت حضرت مهدی (عج) اجتماع مي‌كنند؛
2. لشكر و گروه ده هزار نفري كه با اجتماع آنان خروج صورت مي‌پذيرد؛
3. عموم شيعيان و ارادتمندان كه در طول حركت امام مهدي (عج) به ايشان ملحق مي‌شوند.
در روایتی از امام جواد علیه السلام آمده است:
«پس هنگامی که این تعداد (313 نفر) از اهل اخلاص گرد او (در مکه و به اذن خدا) جمع شدند، خدا امر او را ظاهر کند. پس هنگامی که برای او عقد (ده هزار نفر مرد) کامل شد، به اذن خدای عزوجل خروج می کند».(کمال الدین، ج 2، ب 36، خ 2)
منبع: پرسمان