چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چه فرايض و سننی در زمان ظهور امام زمان (طبق دعای عهد) احيا می‌شود؟

پاسخ :
شرح پرسش:
آيا احکام در زمان ظهور امام زمان (عج) همين احکامند يا تغيير می‌کنند؟ منظور از فرايض و سننی که در زمان ظهور (طبق دعای عهد) احيا می‌شود چيست؟

پاسخ:
دين اسلام كامل‌ترين دين الهي است كه بر پيامبر نازل شد و خداوند فرمود: "و رضيت لكم الاسلام دينا" . احكام دين از طرف خداوند به پيامبر ابلاغ شد و لذا آمده است: " حلال محمد حلال الي يوم القيامة و حرامه حرام الي يوم القيامه". امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)تغييري در دين ايجاد نمي‌كند؛ بلكه اسلام ناب و واقعي را به جامعه عرضه مي‌كند و فرائض و سنني را كه در كتاب خدا و سنت پيامبر بوده و در گذر زمان به فراموشي سپرده شده و يا دچار تغيير و تحريف شده است، دوباره زنده مي‌كند. از امام باقر(علیه السلام)نقل شده است: "[مهدي] مردم را به كتاب خدا و سنت پيامبرش، دعوت مي‌كند".(بحار الانوار، ج52، ص343).
بنابراين، امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)دين اسلام محمدي(صلی الله علیه وآله)را اجرا مي‌كند، نه اين كه احكام جديدي بياورد.