چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چه شباهتی بين پيامبران (ع) و حضرت مهدی (عج) است؟

پاسخ :
در روايات به برخي شباهت‌ها اشاره شده است:
ـ با حضرت موسی(علیه السلام): در مخفي بودن ولادت، ترس، و غيبت[موسي مدتي از ميان قوم خود خارج شد]؛
ـ با حضرت يوسف(علیه السلام): در غيبت [برادران او را مي‌ديدند ولي نمي‌شناختند]؛
ـ با حضرت عيسی(علیه السلام): آنچه در مورد حضرت عيسي(علیه السلام)گفته شد پيرامون امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)نيز گفته شد[كشته شدن او]؛
ـ با حضرت نوح(علیه السلام): تأخير در ظهور [تحقق طوفان و نجات مؤمنان بعد از سالها سختی و مرارت و آزار توسط كافران بود]، طول عمر؛
ـ با حضرت آدم(علیه السلام): طول عمر؛
ـ با حضرت ابراهيم(علیه السلام): مخفي بودن ولادت، دوري از مردم[در مواردي]؛
ـ با حضرت ايوب(علیه السلام): فرج بعد از سختي؛
ـ با حضرت محمد(صلی الله علیه وآله): خروج با شمشير[اجازه حركت مسلحانه]، حركت طبق سيره پيامبر.