چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چه کسی امام زمان (عج) را غسل داده و کفن می‌کند؟

پاسخ :
شرح سوال:
پس از رحلت امام زمان (عج) چه کسی ایشان را غسل داده و کفن می‌کند، با توجه به این که معصوم را فقط معصوم غسل و کفن می‌دهد؟

پاسخ:
امام صادق (علیه السلام) در تبيين يكي از مفاهيم آيه «ثم رددنالكم الكرة عليهم» مي‌فرمايد: مراد زنده شدن دوباره امام حسين (علیه السلام) و هفتاد نفر از اصحابش در عصر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ... وقتي رحلت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرا رسيد، امام حسين (علیه السلام) -رجعت می کند و- متولي غسل و كفن و حنوط و دفن ايشان مي‌شود و هرگز غير از وصي، وصي را تجهيز و آماده خاک سپاري نمي‌كند.(1)
در ادامه روايت آمده است كه بعد از امام مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، امام حسين (علیه السلام) حكومت عدل الهی را رهبري مي‌كند.

پی نوشت:
1. بحار الانوار، ج 51، ص 56، ح 46