چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

نقش رسانه‏هاي گروهي در تهاجم فرهنگي چيست؟

پاسخ :
رسانه‏هاى گروهى وتهاجم فرهنگى
مهم ترين وظايف رسانه‏هاى گروهى در برخورد با تهاجم فرهنگى عبارت است از:
تهية برنامه‏هاى مفيد و سالم براى تبليغ و ترويج الگوهاى مناسب، بر اساس ارزش‏هاى فرهنگى و دينى انقلاب و اسلام، و تلاش براى ايجاد و تقويت هويت مذهبى و ملى در ميان جوانان و نوجوانان. استفاده از پيشرفته‏ترين فن‏آورى‏ها و برخوردارى برنامه‏ها از جذابيت و شيرينى لازم، بسيار سودمند است و مى‏توان فاخرترين هنرهاى نمايشى، با مضامين پر بار اجتماعى، اخلاقى و سياسى را در اين رسانه‏ها ارائه نمود تا بدين وسيله، علاوه بر هويت بخشى، از افتادن جوانان در دام فرهنگ‏هاى مهاجم جلوگيرى كرد. به علاوه، رسانه‏هاى گروهى وظيفه هدايت جامعه را بر عهده دارند. از اين رو بايد با معرفى اهداف و اغراض شوم دشمنان و شناساندن ابزارها و نتايج شوم تهاجم فرهنگى، جوانان و نوجوانان را آگاه سازند.
پرسمان

نظرات کاربران