چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

با توجه به تهاجم فرهنگي غرب، آينده كشور را چگونه پيش‏بيني مي‏كنيد؟

پاسخ :
تهاجم فرهنگى و آينده كشور
آيندة جامعه ما، به خط مشى فكرى و عملى امروز جامعه ما بستگى دارد: « إنّ الله لايُغَيِّرُ ما بقومٍ حتى يُغَيِّروا ما بأنفُسهم». اگر جامعه‏اى اسير شهوات نفسانى و لذت‏هاى مادى شد، روشن است كه سرنوشتى جز اضمحلال نخواهد داشت. اما اگر ارزش‏ها و معيارهاى الهى و انسانى محور باشد، جامعه رو به كمال خواهد رفت. در حال حاضر با وجود برخى گرايش‏هاى دنياطلبانه، نبايستى از آينده نا اميد بود چرا كه شعله‏هاى پرفروغى از ايمان و ارزش نيز در جامعه به چشم مى‏خورد كه نور اميد را در دل‏ها زنده نگاه مى‏دارد. در هر صورت، آينده در گرو امروز و فعاليتى است كه در جهت تحقق اهداف الهى و آرمان‏هاى انسانى صورت مى‏گيرد. در جامعه ما با وجود زمينه‏هاى غنى فرهنگى و الگوهاى لازم در اين زمينه، اميدهاى فراوانى براى اين سير وجود دارد: « ولا تيأسوا من روح الله». احساسات پاك و علايق دينى، بسيار ارزنده و مهم‏ترين ركن بالندگى و رشد و كمال معنوى است. برنامه‏ريزى و تلاش در عرصه‏هاى علمى و فرهنگى و هنرى، هدف دور از دسترسى نيست، اما نيازمند تلاشى همگانى است
پرسمان