چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

زندان سياسي چه نوع زنداني است‏؟

پاسخ :
معمولًا زندانى سياسى به كسانى مى‏گويند كه فعاليت‏هاى سياسى آنها مخالف مصالح جامعه و نظام موجود است. گاهى نيز مخالف مصالح جامعه نيست، بلكه موافق آن است، ولى با مصالح يا مطامع رژيم خودكامه حاكم تضاد دارد (مانند زندانيان سياسى در بسيارى از كشورهاى دنياى امروز كه افراد مخالف را هر چند در مسير حق باشند به زندان مى‏افكنند).
پيام قرآن ج 10، حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى و ساير همكاران