چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مسئوليت هاي ناشي از عقد اخوت چيست؟ در خطبه آن سخن از دعا، زيارت و شفاعت آمده است، منظور چيست؟ اگر كسي غيبت او را كرد چه كنيم؟

پاسخ :
همان گونه كه در متن صيغه عقد برادرى آمده است اقتضاى اين برادرى شريك ساختن طرف ديگر در دعا، زيارت و شفاعت است. يعنى اگر دعا نمود به برادر خويش نيز دعا كند و اگر به زيارت اولياى خدا مانند پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه اطهار (علیهم السلام) نايل شد از جانب او نيز زيارت كند همچنين در قيامت اگر حق شفاعتى نصيب او گرديد از وى شفاعت نمايد. درمورد غيبت نيز از غيبت او دورى كند و كسى را نيز كه غيبت برادرش را مى كند از اين كار نهى نمايد واگر اثر نكرد لااقل در مجلس غيبت ننشينيد.