چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا امامان نیز آمیزش داشته اند ؟

پاسخ :
بله ؛ همانطور که می دانید خداوند در قرآن کریم فرموده است که: ای پیامبر به مردم بگو من هم بشری مثل شما هستم ( قل إنما أنا بشر مثلکم ) و این مضمون در آیات و روایات بسیاری مورد تأکید قرار گرفته است که انبیاء و امامان همگی بشر هستند و می خورند و می خوابند و همسر اختیار می کنند و بطور کلی تمامی نیازهای جسمانی در آنها هم وجود دارد.
البته حتما می دانید که این بزرگواران غیر از جنبه ی خلقی و بشری دارای جنبه ی الهی و مرتبط با غیب هم بوده اند که این دو جنبه منافاتی نیز با هم ندارند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به بانک پرسش و پاسخ یا قسمت مقالات موضوعی ( شاخه دین پژوهی ) سایت راسخون مراجعه کنید.