چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در بعضی از رستورانهای جنوب کشور ماهی مرکب(بسیار شبیه به هشت پا) ارائه میشود. آیا جزو غذاهای دریایی حلال است؟ اگر نیست آیا می توان از رستورانی که تمام غذاها (حلال و حرام) را در یک روغن سرخ می کند غذا خرید؟

پاسخ :
جواب قسمت اول سوال شما :
تنها خوردن ماهیانی حلال است که پولک داشته باشند و این ماهی که شما نام برده اید ظاهرا پولک ندارد لذا حرام است.
اما جواب قسمت دوم سوال شما :
صرف سرخ شدن با روغنی که غذای حرامی با همان روغن سرخ شده باشد اشکالی ندارد، مگر اینکه آن غذای حرام نجس هم باشد که در این صورت باعث نجاست غذای حلال خواهد شد.