چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

کرچک چه خواصی دارد؟

پاسخ :
خاصيت :تحليل برنده و ملين و روغنش از روغن زيتون ساده لطيف تر و لطافت بخش تر است .
آرايش:کوبيده کرچک زگيل را بر مي کند و لکه هاي سياه را مي زدايد .
ورم :برگ کرچک را بکوبند و با آرد جو مخلوط کنند ورم بلغمي را فرو مي نشاند .
زخم :روغن کرچک داروي زخم تر و گري است .
اندام هاي غذا :اگر سي دانه کرچک را بسايند و بخورند معده را بسيار سست مي گرداند .
سينه :تنها با سرکه بر پستان بگذارند ورم پستان فرو نشيند .
اندام هاي راننده :کرچک دانه را بکوبند و بسايند و بخورند بلغم و مراره و کرم را بيرون مي راند .