چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

بادام تلخ چه منافعی دارد؟

پاسخ :
اگرمقداري مغربادام تلخ را له کرده و با کمي سرکه کهنه مخلوط نماييد و به محل جوشهاي خشک صورت بماليد علاوه بررفع آنها در درمان ساير امراض پوستي نظير جرب و خارش پوست نيز مؤثر است.ماليدن روغن بادام تلخ به پوست هم مفيد است.
جهت رفع سردردهاي کهنه چند بادام تلخ را بکوبيد و آنرا با سرکه خمير کنيد و بر پيشاني و سر ضماد نماييد در صورت نبود بادام تلخ و سرکه مي توانيد چند قطره روغن بادام تلخ را در بيني بچکانيد.
ريشه ي درخت بادام تلخ داراي طبيعتي گرم و خشک است.چنانچه کسي مقداري از آن را نرم کوبيده و با روغن سرخه و سرکه خمير نمايد و بر محل لک و پيس پوست بمالد در رفع اينگونه لک ها و درمان بيماري برص موثر است.
چنانچه چند قطره از روغن بادام تلخ را در گوش کسي که به گوش درد دچار گشته بچکاند درد گوش راساکت کرده و در رفع سنگيني و برطرف کردن صداي گوش نيزمجرب است.
چنانچه 2 مثقال پوست فندق را سوزانده و با 1 مثقال از رنده شده پياز عنصل مخلوط کرده و با نصف استکان روغن بادام تلخ بياميزد و هرروز بمالد در تقويت پياز مو و جلوگيري ازريزش مو بسيار مفيد است.
منبع:خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها