چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

گیاه گاو زبان چه خواصی دارد؟

پاسخ :
گياهي است برگ پهن همانند مرو .در بکار بردن به منظور درماني گاوزبان خراساني خوب است .
اما آنچه را که در مملکت ما گاوزبان مي پندارند و طبيبان از آن استفاده دارويي مي نمايند گاوزبان راستين است .
مزاج :گرم است .
خاصيت :سوخته اش داروي زخم دهان کودکان و فرونشانده التهابات درون دهان است .
ناسوخته اش نيز براي علاج زخم و التهابات دروني دهان خوب است ولي سوخته اش بهتر است .
نفس کش :همراه آب انگور کهنه شادي آور است .تقويت قلب مي کند ، علاج بيماري ترس است .تپش قلب را از بين مي برد ، علاج بيماريهاي سودايي است .