چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

گل جاليز چه خواصی دارد؟

پاسخ :
گل جاليز تکه چوب هايي است پر از چين و چروک و به ستبري يک انگشت و به درازي يک انگشت يا کوتاه تر يا درازتر .
رنگش خاکي ، مزه اي گيرنده ، هم قوت گل انار ، گويند آن را از صحراي عرب مي آورند .
خاصيت :گيرنده است . گويند جنبش خون را در همه اندام ها راکد مي کند .
مفاصل :مفاصل سست را توان و تاب مي بخشد .
اندام هاي غذا :در علاج سستي معده و کبد مفيد است .
اندام هاي دفعي :گيرنده است . خونريزي را قطع مي کند .
اگر آن را در شير جوشيده بز بريزند و بخورند در علاج بهم خوردن عادت زنانه مفيد است .