چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خواص گیاه داروش چیست؟

پاسخ :
ميوه اش نخود سياه است . تماماً مستدير نيست .چين هايي دارد که اگر بشکنند بدست مي چسبند .
گياه داروش انگل درختان بلوط و سيب و گلابي مي شود .
قوت آبي و هوايي در آن بسيار بسيار است .
بهترش شاداب و صاف است که درون آن به رنگ تيره و بيرون سبزرنگ باشد.مي کوبند ، مي شويند و مي پزند .
مزاج :گرم و خشک .
خاصيت :تحليل برنده است ، رطوبت هاي پرمايه را از ژرفا جذب مي نمايد ،مي گدازد و نرمي مي دهد .
آرايش :اگر با زرنيخ بر سر ناخن تباه بگذارند آن را بر مي کند .
دمل و جوش :تنها و به ويژه اگر با آهک باشد داروي ورم هاي سرد و جوش هاي خارشي و شبانگاهي مي باشد .
زخم و قرحه :قرحه هاي کهنه و زخم هاي بد را نرم مي کند .
مفاصل :اگر با هم وزن خود رازيانه و همان اندازه موم باشد مفاصل را نرمش مي دهد .
سر :مخلوط آن با رازيانه و موم داروي ورم هاي سرد پشت گوش است .
اندام هاي غذا :اگر با چيزهاي قوي از قبيل آهک باشد و بر طحال بگذارند ورم طحال را از بين مي برد .