چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

نارگيل چه خواصی دارد؟

پاسخ :
بهترينش تر و شاداب و بسيار مفيد است که آب صاف در داخل دارد .اگر آب در آن نباشد دليل بر کهنگي آن است .بايد پوسته مغزش را بکنند .
مزاج :گرم و خشک و اندکي رطوبت زائد دارد .
خاصيت :سنگين ولي غذاي خوبي است .
مفاصل :روغن کهنه نارگيل درمان درد پشت و سرين است .
اندام هاي غذا :بر معده سنگين است و با اندک زياني که دارد بد غذايي
نيست .پوسته مغزش هضم شدني نيست بهتر آن است که نخورند .
اگر نارگيل بخورند بايد بعد از آن تا يک ساعت طعام نخورند .
اندام هاي دفعي :شهوت انگيز است . اگر يک مثقال نارگيل که کهنه اش بهتر است به ويژه با يک مثقال روغن زردآلو خورده شود در علاج بواسير سودمند است .روغن نارگيل اگر کهنه باشد و بخورند کرم ها و کرم کدو را مي کشد و بيرون مي آورد .