چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

لباس و کفش در دوران حاملگي باید چگونه باشد؟

پاسخ :
حتي الامکان سعي کنيد از لباس هاي گشاد و راحت استفاده نماييد. اگر به علت سرد بودن هوا، زير لباس تان از زير پوش و يا تي شرت استفاده مي کنيد، حتماً دقت داشته باشيد که جنس آن از مواد پشم و ساير الياف مصنوعي نباشد و صددرصد نخ باشد. از جوراب هايي استفاده نماييد که کش آن سفت نباشد، زيرا در اين صورت از بازگشت خون وريدي جلوگيري نموده و زمينه را براي ابتلا يا تشديد واريس پا آماده مي سازد.
در دوران بارداري که پستانها حجيم تر شده و سنگين مي شوند، لازم است که از پستان بندهاي نخي و نسبتاً سفت، طوري که از افتادگي آنها جلوگيري نمايد، استفاده کنيد. بهترين کفش ها براي اين دوران، کفش هاي پاشنه کوتاه در حد 3 سانتي متر مي باشد تا از کمردردهاي ناشي ازخميدگي کمر جلوگيري کند. در ماههاي نخست، استفاده از کفش هاي پاشنه کوتاه اشکالي ندارد، اما با بزرگ تر شدن شکم و سنگين شدن وزن مادر ، بهتر است از پوشيدن اين نوع کفش ها نيزصرف نظر کند.