چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

روش احياي فرد غرق شده چیست؟

پاسخ :
1. وقتي فرد غرق شده را از آب بيرون مي آوريد، شروع به تنفس مصنوعي کنيد و در همين حال فرد غرق شده را به سمت ساحل يا خشکي ببريد.
2. مصدوم را از آب بيرون آورده و روي زمين بخوابانيد.
3. تنفس را کنترل کنيد.
4. نبض را کنترل کنيد.
5. اگر هنوز نياز به تنفس مصنوعي دارد، سر او را به يک طرف چرخانده و دهانش را پاک نماييد.
6. اگر مصدوم نفس مي کشد، او را به پشت خوابانده و سرش را به طرف بالا بياوريد.
7. اگر مصدوم نفس مي کشد اما بدنش خيلي سرد است، او را گرم کنيد.
8. فوري مصدوم را به بيمارستان انتقال دهيد.