چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

واکسيناسيون براي درمان و پيشگيري از رينيت آلرژيک در چه کساني مورد استفاده قرار مي گيرد و از چه اصولي پيروي مي کند؟

پاسخ :
ز آنجايي که، واکسيناسيون براي اين بيماران نيازمند يک دوره ي 3 تا 5 ساله است و به طور رايج در همه جا وجود ندارد، لازم است بيماران را براي اين اقدام، انتخاب کرد.
بديهي است که يک بيمار مبتلا به رينيت آلرژيک خفيف و دوره اي به درمان با استفاده از واکسيناسيون نياز ندارد و از طرف ديگر، يک بيمار مبتلا به نوع شديد و دائمي بهترين انتخاب براي اين نوع درمان است. در اين روش با افزايش تدريجي غلظت مواد حساسيت زا و تزريق پوستي آن ها در طي يک دوره ي 3 تا 5 ساله، بدن فرد را نسبت به اين مواد غير حساس مي کنند.
تزريق معمولا هفته اي يک بار يا به طور ماهيانه صورت مي گيرد. تورم و قرمزي خفيفي براي مدت 1 تا 3 روز پس از تزريق در محل مي ماند و سپس از بين مي رود.
بيماراني که از بيماري شديد قلبي، عروقي رنج مي برند، همچنين بيماراني که دچار آسم ناپايدار هستند نبايد از واکسيناسيون استفاده کنند.