چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در مورد احتلام زنان، در چه صورتى غسل جنابت بر آنان واجب مى‏شود؟ و آيا رطوبتى كه هنگام ملاعبه و شوخى با مردان از آنان خارج مى‏شود، حكم منى را دارد؟ و آيا بدون سست شدن بدن و رسيدن به اوج لذت، غسل بر آنها واجب مى‏شود؟ بطور كلى در زنان بدون نزديكى، جنابت چگونه تحقق مى‏يابد؟

پاسخ :
اگر منى از زن خارج شود خواه در اثر احتلام باشد يا ملاعبه و شوخى با مردان، بر او غسل جنابت واجب مى‏شود، ولى رطوبتى كه بعد از ملاعبه و شوخى از او خارج مى‏شود حكم منى را ندارد مگر اين كه هنگام خروج آن بدن زن سست شود و به اوج لذت جنسى برسد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری