چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شخصى خانه‏اى براى سكونت ندارد و براى خريد مسكن، مالى را پس‏انداز كرده است، آيا اين مبلغ خمس دارد؟

پاسخ :
مال پس انداز شده از منفعت كسب اگر براى تأمين هزينه‏هاى زندگى در آينده نزديك (مثلا تا دو سه ماه پس از سال خمسى) باشد، و با پرداخت خمس آن، نتواند وسا يل زندگى مورد حاجت را تأمين نمايد، پرداخت خمس آن واجب نيست.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری