چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانه‏اى دارم كه داراى وام قسط بندى شده است و مالك محل تجارى هستم كه در آن كاسبى مى‏كنم و براى عمل به وظيفه شرعى‏ام، سال خمسى براى خود تعيين كرده‏ام، اميدوارم لطف فرموده و مرا از پرداخت خمس آن خانه معاف كنيد. ولى توان پرداخت خمس محل تجارى را به صورت قسطى دارم؟

پاسخ :
خانه مسكونى شما در فرض سؤال خمس ندارد، ولى پرداخت خمس محل تجارى‏تان واجب است، هرچند به تدريج بعد از دست گردان با يكى از وكلاى مجاز ما باشد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری