چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

دو سال است قطعه زمينى را براى ساخت خانه خريده‏ام، اگر از مخارج روزمره پولى را براى ساختن خانه در آن پس انداز كنم، زيرا در حال حاضر مستاجر هستم، آيا در پايان سال به آن خمس تعلق مى‏گيرد؟

پاسخ :
اگر عين مال از در آمد سال را قبل از رسيدن سال خمسى به مصالح ساختمانى مورد نياز تبديل كنيد، و يا آنكه پول پس انداز شده از درآمد سال را مى‏خواهيد تا چند ماه پس از پايان سال خمسى صرف ساختمان مسكن خود نما ييد، خمس ندارد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری