چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من از عينك طبى استفاده مى‏كنم و در حال حاضر چشمانم بسيار ضعيف است. هنگامى كه به پزشك مراجعه كردم به من گفت اگر براى تقويت چشمانم تلاش نكنم، ضعيف‏تر خواهند شد، بنابراين اگر از روزه ماه رمضان معذور باشم، چه وظيفه‏اى دارم؟

پاسخ :
اگر روزه براى چشمان شما ضرر دارد، واجب نيست روزه بگيريد، بلكه واجب است افطار كنيد، و اگر بيمارى شما تا ماه رمضان آينده استمرار پيدا كرد، قضاء روزه بر شما واجب نيست، ولى واجب است عوض هر روز يك مد طعام به فقير بدهيد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری