چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

بعضى از رانندگان از نوارهاى موسيقى غنا و حرام استفاده مى‏كنند و عليرغم نصيحت‏ها و راهنمائى‏ها آن را خاموش نمى‏كنند، خواهشمنديم نحوه برخورد مناسب با اين موارد و اين افراد را بيان فرما ييد، آيا برخورد شديد با آنان جايز است يا خير؟

پاسخ :
با تحقق شرائط نهى از منكر، بر شما بيشتر از نهى زبانى از منكر واجب نيست، و در صورتى كه مؤثر واقع نشود، واجب است از گوش دادن به غنا و موسيقى حرام اجتناب كنيد، و اگر بطور غير ارادى صداى موسيقى حرام و غنا به گوش شما برسد، چيزى بر شما نيست.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری