چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

طىّ پرسشنامه اى از سوى دفتر نهاد رهبرى در دانشگاه فردوسى مشهد كه بين دانشجويان توزيع شد، سؤالاتى در مورد نماز جماعت دانشگاه و اين فريضه باشكوه طرح شده بود; در پاسخ هاى جمع آورى شده مواردى ديده مى شود كه اهمّيّت نماز جماعت و شركت در آن در مسجد، براى خانم ها محلّ سؤال بود، مثلاً بعضى خانم ها بر اين باورند كه: »زنان مستحب است نماز خود را در خانه بجاى آورند« يا »نماز جماعت آن قدر كه براى آقايان ثواب دارد براى خانم ها ثواب ندارد«، اين قبيل عقايد مانعى براى حضور ايشان در نماز جماعت مى باشد. اين مسأله را تشريح نموده تا رفع شبهه شود.

پاسخ :
جواب: در شرايط فعلى براى زنان نيز مستحب است كه نماز خود را در مسجد و با جماعت بخوانند و مطمئنّاً ثواب زيادى دارد.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول